Skultuna Brukshotell

skultuna

Skultuna brukshotell är ett trevligt brukshotell beläget i Skultuna i Värmland. Hotellet är vackert beläget i ett skogsparti. Hotellet erbjuder en trevlig blandning av klassisk och modern design. Hela hotellet har en lugn atmosfär och är en mycket lämplig destination om du vill njuta av några dagars vila. Hotellet ligger bara 100 m från vattnet. Den ligger även ca 250 m från en runsten från vikingatiden.

Skultuna brukshotell är ett måste för alla öl och whisky älskare. De erbjuder 50 olika typer av öl och 175 olika typer whisky.

Hotellet erbjuder ett antal olika konferenspaket.

Rum

Skultuna brukshotell erbjuder ett stort antal olika typer av rum. Detta är relativt vanligt i brukshotell då byggnadernas historiska natur innebär att man har många olika typer av rum som inte kan renoveras för att bli mer lika. Skultuna hotell erbjuder bland annat följande typer av rum. Alla rum har gratis wifi.

  • Enkelrum: Små enkla rum med en enkelsäng. Rummen är inredda i klassisk stil.
  • Dubbelrum: Trevligt inredda rum med en dubbelsäng.
  • Stora Dubbelrum: Dessa rum påminner om de vanliga dubbelrummen men är lite större och håller lite högre standard.
  • Familjerum: Dessa rum erbjuder 3 sovplatser . En dubbelsäng och en extrasäng. Perfekt för en familj med ett barn.
  • Stora familjerum: Dessa rum är större än vanliga familjerum och erbjuder 4 sovplatser.
  • Liten Svit: Mycket trevligt inreda rum med klassisk känsla. Dessa rum har extra stora dubbelsängar.

Alla rum erbjuder en stor tv och privat badrum. De erbjuder också de flesta andra saker du förväntar dig att hitta i ett hotellrum.

Priset varierar mellan 800 och 2500 kr.

rum skultuna

Restaurang

Hotellet erbjuder en trevlig restaurang med plats för 80 gäster. De erbjuder en trevlig takterrass där du kan se ut över Skultuna mässingbruk medan du äter.

De erbjuder en relativt liten meny med mycket vällagade rätter. Menyn innehåller både rätter för barn och finare rätter för vuxna. De erbjuder ett mycket litet utbud efterrätter.

Nöje

Hotellet erbjuder bara ett begränsat utbud av aktiviteter. De erbjuder biljard och en liten träningsavdelningen. Det finns dock en hel del att göra i närheten av hotellet. I närheten av hotellet finns goda möjligheter till fiske. Du kan även hyra kanoter och paddla i lokala vatten. Under sommaren finns trevliga gångspår och under vintern finns goda möjligheter till skidåkning. Om du gillar att rida finns trevliga spår där du kan rida. Det är lätt att hyra hästar.

Spa

Skultuna brukshotell erbjuder inte något spa men de erbjuder däremot en Jacuzzi, bastu och relaxavdelning. De erbjuder även möjligheten att få en professionell massage.

Konferenser

Brukshotellet erbjuder en lugn och intim miljö för möten och mindre konferenser. Alla lokaler är historiska men erbjuder alla moderna verktyg som du behöver för en framgångsrik konferens. Givetvis finns WiFi i alla konferenslokaler. Hotellet är inte ett lämpligt val för större konferenser p.g.a. hotellets begränsade storlek och att restaurangen bara rymmer 80 personer.