Skantzen Brukshotell

skantzen

Skantzen brukshotell är ett trevligt hotell i Hallstahammar. Hotellet är beläget på sjön Skantzens strand och erbjuder mycket fin utsikt från restaurangens uteservering. Hotellet erbjuder enkla prisvärda rum. Hotellet inriktar sig på att erbjuda bra konferens och aktivitetspaket. De erbjuder en hel del olika shower som man kan se. Besök deras hemsida för att se vilka shower de har inbokade just nu.

Hotellet är inrett i en historisk stil och har en lugn avslappnade stil. Det är ett utmärkt val om du vill komma ifrån och varva ner en helg.

Rum

Skantzen brukshotell erbjuder fyra olika typer av rum.

  • Vanliga dubbelrum: Dessa är enkla klassiskt inreda rum med två singel sängar.
  • Uppgraderade dubbelrum: Dessa rum liknar de vanliga dubbelrummen men är lite bättre. Rummen innehåller två enkelsängar som ställts ihop.
  • Trippelrum: Klassiskt inreda rum med tre enkelsängar.
  • Sviter: Sviterna är 40 m2 stora och mycket trevliga. De förflyttar dig till en gången tid. Sviterna erbjuder mycket fina badrum med stora badkar. Dessa rum är perfekta för en romantisk helg.

rum

Rumspriset varierar under året och beroende på vilken typ av rum du vill ha. Priset ligger vanligen mellan 800 och 2000 kr.

Ett tips är att be om ett rum med sjöutsikt.

Restaurang

Skantzen brukshotell erbjuder en mycket trevlig restaurang men en fantastisk uteservering där man kan äta direkt vid sjöns strand. Uteserveringen är öppen på sommaren. De erbjuder både frukost, lunch och middag. De arrangerar även gärna din fest eller affärsmiddag.

Maten är mycket god och är tillagad med omsorg.

Nöje

Hotellets erbjuder ett stort utbud av nöjen. Dessa varierar från ett stort utbud av shower till mer naturnära nöjen såsom fiske.

Deras shower varierar varje månad. De erbjuder allt från musik till stand up. De erbjuder en årlig julshow som man kan se under december.

Hotellet erbjuder bra fisk i forsen. Forsen har ett sunt bestånd av regnbågslax.

Lokalen erbjuder både bowling och biljard,

Spa

Skantzen brukshotell erbjuder inte någon spa avdelning.

Konferenser

Detta brukshotell fokuserar kring konferenser och erbjuder ett stort antal olika konferenspaket som du kan boka. Om du kontaktar dem bygger de gärna en konferens som passar dig. De erbjuder en lång rad olika nöjen som du kan kombinera med konferensen. Det faktum att de erbjuder biljard och bowling innebär att alla har något roligt att göra på kvällen efter man ätit middag och avslutat dagens möten. Allt man behöver finns tillgängligt på området.

De kan också erbjuda trevliga kombinationsresor som kombinerar konferenser med bra laxfiske. Något som kan vara mycket uppskattat bland konferensdeltagarna.

Skantzen brukshotell erbjuder lokaler för upp till 100 konferensdeltagare.