Högbo Brukshotell

HÖGSBO

Högbo Brukshotell ligger i Högbo. En liten ort nära Gävle och Sandviken. Det är ett av Sveriges absolut bästa brukshotell. De erbjuder en trevlig miljö, en mycket bra restaurang och ett välskött spa. De erbjuder mycket att göra och har en närbelägen farm där de producerar mycket av den mat som serveras i restaurangen.

Brukshotellet ligger mycket nära Högbo Golf Club.

Alla rum i detta hotell ger dig möjligheten att laga din mat om du inte vill äta i restaurangen. Hotellet ligger nära Parkbadet. Hotellet är ett bra val hela året om.

De erbjuder en trevlig gårdsbutik som säljer produkter av mycket hög kvalitet.

Rum

Hotellet erbjuder moderna rum med hög standard. Rummet ligger fördelade över flera byggnader. Alla rum erbjuder internet, tv och privata badrum. Vissa rum har tillgång till delade kök medan andra erbjuder små privat kök i rummet. Vissa rum erbjuder en te och kaffehörna. Rummen är relativt dyra och kostar mellan 1500 och 2000 kr. Rummen erbjuder dock bra värde för pengarna.

Hotellet erbjuder flera olika typer av rum fördelade över ett större antal hus. De erbjuder även smedstugor för den som önskar mer avskilt boende. Alla rum är väl utrustade och erbjuder allt du förväntar dig av ett hotell med hög standard.

högsbo hotell

Restaurang

Högbo brukshotell erbjuder en mycket bra prisbelönt restaurang som använder sig huvudsakligen av närproducerade råvaror. De har som vision att på sikt mer eller mindre bara använda dig av råvaror som odlats på bruket. Av denna anledning har de börjat göra egen honung, ysta egen ost och baka eget bröd. De odlar även sina egna grönsaker och håller flera typer av boskap såsom grisar och getter.

Restaurangen erbjuder mycket vällagad gourmetmat. De serverar också en mycket trevlig frukostbuffé.

Nöje

Hotellet erbjuder en mycket stort antal olika möjliga aktiviteter. Det är belägen i mycket vacker miljö och erbjuder bra möjligheter till att vandra och jogga. Dessa leder erbjuder också bra möjligheter till skidåkning under vintern.

Området erbjuder mycket bra Mountain Bike leder och hotellet erbjuder ett antal olika olika paket för cyklister som vill komma och pröva på dessa leder. Vissa av lederna går genom relativt tuff terräng och det är viktigt att du har bra offroad cykeldäck om du vill cykla dessa leder.

De erbjuder mycket vackra vatten att paddla i. Det är möjligt att fiska i området men fisket är bättre för avkoppling än sportfiske.

Hotellet ligger som tidigare nämnt mycket nära Högbo golfbana och hotellet är ett mycket bra val om du vill spela golf.

Du kan även besöka deras farm och om du har dina barn med dig är de välkommen att komma och klappa djuren.

Spa

Högbo brukshotell erbjuder ett trevlig spa i  direkt anslutning till hotellet. Du kan besöka deras spa både som en del av din hotellvistelse och som ett dag spa. De erbjuder en rad spabehandlingar samt trevliga avslappningsdagar. Deras spa erbjuder en mycket trevlig pool i en ren lugn omgivning.

Konferenser

Hotellet erbjuder mycket bra lokaler för alla som ville hålla sin konferenser där. De erbjuder hela 13 väl utrustade mötesrum och kan erbjuda boende för ett stort antal besökare. Något som gör detta hotell till ett bra alternativ för alla som vill hålla en lyckad konferens är att de erbjuder en stor mängd aktiviteter. Det finns något att göra hela året om. Exempel på aktiviteter som de erbjuder som båda är roliga och bra team building inkluderar Cykling, Femkamp, Paddling, Ostprovning och whiskyprovning vid Mackmyra.