Fagersta Brukshotell

fagersta

Fagersta brukshotell heter brukshotell men har lite gemensamt med de flesta andra brukshotell. Detta är inte ett oberoende hotell beläget i vacker miljö utan istället ett typisk kedjehotell beläget i Fagersta centrum. Hotellet är en del av Best Western kedjan.

Hotellet kan vara ett bra val om du behöver övernatten en natt i Fagersta men är till skillnad från många andra brukshotell inte en destination i sig själv. Hotellet är inte någonstans man far på en romantisk helg eller för att slappna av och ladda batterierna.

Informationen om detta hotell kommer vara relativt kort då vi inte anser det vara ett riktigt brukshotell.

Rum

Rummen är enkla och relativt spartansk inreda. Alla rum erbjuder tv, privata badrum och gratis internet.

Rumspriserna varierar mellan 1200 och 1800 kr.

fagersta hotell

Restaurang

Hotellet erbjuder två olika restaurang möjligheter för den som vill äta utan att behöva lämna hotellet. De erbjuder dels restaurang Blomstervägen 1 som ligger i hotellet och dels O’Leary sportbar som ligger i direkt anslutning till hotellet. O’Leary’s erbjuder den typ av mat som du förväntar dig att hitta en sportsbar. O’Leary’s erbjuder live blackjack och roulette spel.  Borden är dock inte öppna varje kväll utan huvudsakligen på helgerna och vid större evenemang. Blomstervägen 1 erbjuder en mer högklassig matupplevelse men är inget utöver det vanliga.

Nöje

Fagersta Brukshotell erbjuder inte några nöjen i hotellet. Det ligger dock en sportsbar i direkt anslutning till hotellet. Hotellet ligger i centrala Fagersta och du har tillgång till alla de nöje som finns i Fagersta. Hotellet ligger mycket nära Fagersta hallen.

Spa

Hotellet erbjuder inte något spa men har ett gym som är öppet för gäster. Gymmet är inte särskilt välutrustat men ger bra möjligheter att träna medan man reser.

Konferenser

Detta hotells fokus ligger på turister och affärsresenärer inte på konferenser. Om du vill ha en konferens i Fagersta finns bättre lokaler.