Boxholms Brukshotell

boxholm
Boxholms Brukshotell är ett litet brukshotell som ligger på bruksorter Boxholm i Östergötland. Hotellet drivs sedan 2014 av Kooperativet Knut, ett socialt arbetskooperativ. De erbjuder totalt 12 rum spridda över 2 byggnader.

Boxholm är en mycket lugn ort och hotellet kan vara ett bra val om man vill njuta av livet i en litet tätort några dagar för att slappna av.

Hotellet är vackert beläget vid vattnet.

Rum

Hotellet erbjuder enkelt inreda enkel och dubbelrum. Alla rum har privata badrum, tv och tillgång till gratis Wifi.

Rummen är billiga och kostar mellan 600 och 1000 kr natten.

boxholm hotell

Restaurang

De erbjuder inte någon restaurang men det finns flera på tätorten.

Nöje

Det finns inte alltför mycket att göra i boxholm. Det är en destination du kommer till för att slappna av mer än någonting annat. Det finns dock goda möjligheter att promenera i lugna, trygga och vackra miljöer. Du kan även passa på att besöka Boxholm bruksmuseum som ligger vackert beläget vid Svartån. Ån kan erbjuda trevligt mete om du bara vill slappna av

Andra sevärdheter inkluderar vikingagravar, flera historiska kyrkor och en runsten.

Spa

Hotellet erbjuder inte något spa.

Konferenser

Hotellet erbjuder inte några konferenspaket men erbjuder lokaler med plats för upp till 80 personer. Dessa lokaler är inte specifikt utrustade för att vara konferenslokaler. Hotellet har plats för 18 övernattande personer. Hotellet är med andra ord inte lämpligt för större konferenser.